Резервирајте на тел:
  Ексклузивни партнери:
Тениски кампови

АТК традиционално со години организира тениски кампови. Најпрвин започна со организација заедно со Српската тениска федерација пред неколку години кога направија заеднички тениски камп во кој учествуваа најдобрите играчи од Србија и Македонија. Од позитивните искуства АТК самостојно ги организира како и го следи нивниот постојан квалитетен развој.