Резервирајте на тел:
  Ексклузивни партнери:
Рекреативно-наградни турнири

АТК, овластениот импортер на СЕАТ Ка-Дис и АБЦ се организатори на традиционалните тениски рекреативни турнири каде стандардно се игра најдобриот рекреативен турнир во државата.
Мотивација за се поголемото учество на најквалитетните натпреварувачи од рекреативниот тенис во државава се квалитетните награди што се добиваат за првите 3 места во машка и женска категорија.
Честитки на нашите Кочо и Емилија за добиените награди на двајцата по еден мобилен телефон iPhone за освоените први места во машка и женска категорија.