Резервирајте на тел:
  Ексклузивни партнери:
Контакт

Пополнете ги електронски долу наведените податоци и приклучете се веднаш во нашиот тим, во тимот на Академијата за Тенис Крстевски (АТК).
Податоци за Вашето дете:Податоци за родителот:


Прашања и коментари:

М-р. Дејан Крстевски,
директор и главен тренер на АТК.
бул. Илинденска б.б.
1000 Скопје
Р. Македонија
Моб: +389 (0)70 700 770
Моб: +389 (0)75 454 454
Тел: +389 (0)2 3063 622
Факс: +389 2 2042 556
Емаил: dejan@atk.mk