Резервирајте на тел:
  Ексклузивни партнери:
За АТК
Што Нудиме
Новости
Достапност
Добредојдовте во светот на Академијата за Тенис Крстевски (АТК), лидер на тениската игра во Република Македонија. Сега и Вие сте корисници на истите услуги што ги користат нашите успешни и врвни играчи кои гордо ја претставуваат Република Македонија на националните и меѓународните натпревари. Се со единствена цел, да направиме едно заедничко прекрасно тениско дружење.

повеќе
АТК е еден од најдобрите тениски субјекти во Република Македонија. Моментално повеќе од 150 деца спортисти ја препознаваат нашата исклучително квалитетна услуга. Со нашата мисија да сме број 1 во државата ние неуморно и беспрекорно работиме за Вашиот успех во тенисот. Поради тоа, ниесме во постојан контакт со иновациите и новитетите во тенисот како наука...

повеќе